fredag, september 08, 2006

Paket

Jag fick ett paket i brevlådan igår som jag nästan glömt var på väg. Det är så när man shoppar vid datorn. Ett litet klick och så har man handlat. Farligt, farligt, men härligt härligt!!! Det här stället var en ny "favoritshopbutik". Titta in på www.countrybymail.se Vad som finns i paketet? Gissa! Det är platt och mjukt.

Tyvärr lägger sig bilden på fel håll trots flera försök att rätta till den. Så ni får väl vrida lite på huvudet och försöka se. :(

7 kommentarer:

Dagloria sa...

Du är ju lika galen shoppare som jag...;)

vero sa...

Platt o mjukt? Har du shoppat en duk...den där fina med blått tryck??

Dom har jättefina saker. Jag ska också shoppa där, men jag har inte bestämt mig för vad än. *beslutsångest*

JULIEK sa...

Såg spennende ut den nettbutiken. Man hittar ju så mycke fint at det er svårt at egentlig vite hva man vil ha : )

Anonym sa...

Kan det være en fin duk?Jeg var inne og tittet, oj- så masse fint de hadde der da?!Ikke rart du bare måtte kjøpe deg noe. Jeg har så lyst på slike trådkurver til badet.
Ellers så jeg at de hadde mange flotte kviltade sengetepper. Jeg kjøpte akkurat et slikt til guttene mine som de kan kose med!!
Det var ganske likt de som lå på denne siden!
Men nå venter jeg i spenning på hva du har kjøpt da...

Tone sa...

Så koselig det bordet med takløkene var. Rosen var nydelig, og grillen var flott. Flink mann du har. Nysgjerrig på den pakken jeg også... God helg til deg :-)

A sa...

Hellooo shopoholic! ;) Vad har du köpt, berätta, man blir ju jättenyfiken! Tack för gulliga kommentaren på min blogg! Angående Fersholt så håller de på att göra så man ska kunna beställa till Sverige på hemsidan. Nu får man maila sin beställning direkt till dem. Men det går ju det med bara man vet om det! :)

Hulda sa...

Den nettbutikken har masse fine ting! Er spent på hva det var i pakken din!