måndag, maj 14, 2007

Fler bilder!

Av någon anledning så kan jag oftast bara lägga in tre bilder i varje inlägg. Men här kommer några till som hör ihop med förra inlägget.

12 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Men du så roligt att få till ett så fint sommarställe:) många fina saker som du har där.. som man skulle kunna tänka sej..PIA

Anonym sa...

Vad roligt att få se foton på ditt planteringsbord som din man har gjort till dig. Vad snällt av honom !

Jätte fint har du vid ditt planteringsbord. Och jag kan tänka mig att du kommer tillbringa mycket tid där i sommar och pyssla med dina plantor och visst ger det mersmak av plantering när man har ett så fint bord ?

Förhoppningsvis får jag mitt planteringsbord i sommar... Har så många andra projekt på gång där så vi får se vad vi hinner.

Mycket fint och pyssligt har du och det är kul att se så jag vet ungefär hur jag också vill ha det :)

Kram Kram
Carina
(från Underbara små ting)

www.mariante.se sa...

vilken underbart inspirerande sida jag kom till! Jätte fint har ni gjort och vilket arbete!

FO - 2 sa...

Så fint! (:
Nyt våren og livet i de vakre omgivelsene.

Hulda sa...

Så flott det var ute hos deg! Nydelig med alle de gamle redskapene. Jeg har også noen slike gamle kasser, det var genialt å sette de opp slik, da kan man jo bruke det til mer. :) blir som en hylle da.

MODERN COUNTRY sa...

For et flott "oppottafel" som de kaller det her i Nederland, det vil da si blomsterbord. Flott å ha et slikt til å jobbe på og så er det jo kjempedekorativt! Mye fin keramikk du har også, herlig :)

Anonym sa...

Vad fint ni har det.. härlig stol! och fina trälådor..=) Trevlig helg! / Åsa

Stina sa...

Det där såg mysigt och gammaldags ut. Kram Stina

Anonym sa...

Unerbar arbetsplats du har.

n o r d i n g å r d e n sa...

Men vilken otroligt vacker planteringsbord/hörna du fått!!! Så mysigt att stå där och "dona" med växterna! Fint med alla fruktlådor och även sockerlådan!!! Jag har också fixat ett planteringsbord nyligen, det blir så mycket roligare att fixa med blommorna då.... Ha en bra helg!! Mari.

Lin & Lavendel sa...

Vilket fint planteringsbord! Det ser mysigt ut. Fina bilder.
Jag håller också på att fixa ett planteringsbord, men det blir nog inte lika fint som ditt! Vet inte ens om jag vågar visa det på bloggen.

an angel at my table sa...

Planteringsbordet är jätte fint. Jag har försökt hitta ett gammalt bord men det är stört omöjligt. Man måste nog snickra själv för att få ett prefekt.Du har verkligen lyckats få en fin stämning.