lördag, oktober 07, 2006

Hjälp...

vad gör jag för fel? Varför blir min utmaning inte i listform fast jag skriver den som lista? Har försökt ändra det flera gånger, med större mellanrum mellan raderna, men när jag publicerar den så blir hela texten komprimerad. Inte ett dugg kul! :( Är det någon som vet hur man gör.? Ni som redan skrivit era utmaningar. Hur fick ni dem så i listform?

3 kommentarer:

litenIda sa...

Hm, så merkelig! Skjønner ikke hvorfor det blir sånn, selv har jeg aldri hatt det samme problemet. Kanskje noen andre kan hjelpe deg..?
Hyggelig at du har tittet innom siden min, og kjempehyggelig at du har utfordret meg. Kommer med svar i løpet av de neste dagene!
Ha en kjempefin helg! :)

JULIEK sa...

Jeg kopierer hele listen fra bloggsiden, legger den inn på microsoft word program. Der må jeg redigere litt, dvs flytte linjene for at de skal komme etterhverandre som en liste. Går ganske fort og greit det. Så kopierer jeg det hele og setter det inn på dagens innlegg.

Anonym sa...

Hej Minne,
Vad kul med en ny besökare som ger sig till känna! Först det där med listform på utmaninge. Jag skrev min utan listform med vanliga radbrytningar efter varje fråga.

Om vår nya häftiga skrivare så kostar den ca 3000:- men vi hade lyckan att trilla över ett oanvänt demo ex för 900:-!! Ingen är gladare än jag som älskar tekniska under. ;-)

Ha en god dag!