lördag, april 18, 2009

Rivning

Här ser ni en tidigare bild på vårt cykelskjul som står i ett hörn av trädgården. Men nu ska hela rasket rivas. Där det står ska vi ta upp ett fönster in till köket och så ska det bli en dörr i planket så att vi kommer rakt ut på framsidan av huset. Nu är dörren ungefär där jag står och tar kortet.
Sonen hjälpte till och slet hela dagen med att riva ner alltihop. Det är skönt att ha stora barn som kan hjälpa till. Att han dessutom går på PEAB:s bygglinje gör ju inte saken sämre.
Det var inte så fridfullt i trädgården idag eftersom det bankade och lät ganska mycket. Men ner kom alltihop till sist. Den vackra rosen som växte emot väggen får vi försöka rädda på något sätt. Den fick jag av väninnan E och den blommar fantastiskt hela sommaren. Vet inte riktigt var jag ska sätta den bara.Snart väntar återuppbyggnad av cykelskjulet på framsidan av huset i vinkel mellan vår vita mur och vårt nya plank. Men det tar väl lite tid innan jag kan visa det. Tills vidare får cyklarna stå under bar himmel. Får hoppas det inte regnar så mycket.

Inga kommentarer: