söndag, mars 11, 2007

Mindre än ett dygn kvar....

... och aldrig har väl tiden stått så stilla! Har försökt fördriva den i trädgården och städat uterummet och rensat rabatter. Allt för att hålla oroliga tankar borta. Oroliga men också glada tankar. Att äntligen få krama om sonen igen efter 1 år och 4 månader. Imorgon bär det av till Kastrup med tåget, syskonen och jag, för att ta emot vår efterlängtade son och bror. Här några bilder från min trädgård.

6 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Nämen gud så snygtt du har det!! Va fint med all denna zink, underbart!! Och det vita bordet var så himla snyggt också! Härlig uteplats! Ha så härligt i morgon då- så kul för dig!! Spännande. Mari.

Minne sa...

Tack så mycket. Jag kommer visa mer bilder från trädgården under våren. Det är väl härligt att man snart kan vara ute så mycket igen :)

Josefine sa...

Vilken underbar uteplats du har Minne! :) Jag blir alldeles till mig.. vill också ha någonstans att göra fint. Jag får nöja mig med balkongen så länge, det är ju alltid något! :) Kikar in hos dig imorgon igen. Stor kram!

Lavendel & Romantik sa...

Jättefint, nu längtar mad verkligen till vår o sommar..:-) kram/majsan

Minna Mercke Schmidt sa...

Så fint! Det var ett tag sen jag var o hälsade på, härligt läsa om allt o se på dina fina bilder. Och vilken lycka att få hem sonen - vet nästan hur det känns. Mina barn bor halva tiden hos sin pappa o speciellt på somrarna kan det vara alldeles för långa tider vi inte ses. Kram, Minna : )

Anonym sa...

Å så heldig du er som har vår!
Her er det nok igjen 2 mnd med vinter ennå. Titt innom min blogg så ser du!