måndag, mars 26, 2007

Livslust

Lyckad fest och glada barn! Syster och bror är glada att ha varandra nära igen. Idag har det varit 20 grader varmt i solen och kaffet smakade underbart i solskenet. Jag njöt av livet och tillvaron. Men lite dåligt samvete har jag ändå för jag skulle suttit inne och skrivit en text som ska lämnas innan den siste. Men det får bli en annan dag. När inte solen skiner.... Några bilder från min trädgård!

7 kommentarer:

Ingrid sa...

Hvilken vakker hage! Der er så koselig med terakotta og gamle redkaper!

♥ Pia... sa...

hej så fin vy över trädgårdsaker..

n o r d i n g å r d e n sa...

Tja, förutom vackra barn så hade du även en otroligt fin stenskalle där på skrivbordet och tavlan med svart ram var jättesnygg! Och sån ordning på dina krukor och trädgårdsredskap, snyggt!!! Mari.

Minne sa...

ingrid och pia; tack jag älskar verkligen gamla krukor och trädgårdsredskap

Mari; Tack snälla du! "Stenskallen" har min morfar gjort och den är av min pappa. Tavlan har jag ärvt efter min farmor. Har bloggat om den i ett gammalt inlägg!

an angel at my table sa...

Vilka vackra stilleben från din trädgård.

MODERN COUNTRY sa...

Takk for gode ord i denne vanskelige tiden. Heldighvis er vi en stor famile med mye varme og nære bånd, det hjelper min søster og samboer i en vanskelig tid. Det er helt ufattelig tragisk alt sammen og det er vanskelig å skjønne i det hele tatt.Vi tar en dag av gangen, min søster minutt for minutt. Jeg føler så inderlig med henne og mitt hjerte gråter...Håper hun kan finne en grunn til å fortsette livet og at hun kan oppleve nye og positive opplevelser i det kommende året. Det blir vel vanskelig for henne, men vi skal gjøre alt for at hun skal føle seg elsket og støttet.

Vil ønske deg og dine en fin påske, ta godt vare på hverandre!
Det er veldig viktig.
klem fra Aina :)

Mia sa...

Er det ikke herlig med sol og varme!? Vi har hatt fantastisk vær i en ukes tid og det er så deilig å se hage våkne til liv igjen. Nydelige bilder av hgekrukkene dine.