torsdag, juni 11, 2009

Utbränd?

Om man svimmar på jobbet och doktorn inte hittar något fel, är man utbränd då? Om man inte orkar någonting och inte har någon energi alls, är man utbränd då? Om man inte orkar städa, laga mat, plocka undan, blogga eller påta i trädgården trots att man älskar det, är man utbränd då? I så fall är jag utbränd. Men jag måste hålla ut till den 1 september. Då slutar mitt ansvar.

5 kommentarer:

nettan sa...

DU SUPER KVINNA.... man måste tänka på sig själv. det låter som om du gått i väggen .. har erfarenhet av det både personligt och som yrke...
vila ... släpp taget.. var rädd om dig.. du har bara ett liv och det tar lång tid att komma tillbaka om det går för långt....sköt om dig....
kram N

♥Min Eden♥ sa...

Det låter definitivt som du gått emot den populära vägen! Du har bara Ett stycke exemplar av dig själv. Det är lätt för andra att säga hur man ska hantera situationer men jag föreslåt att du tar dethär på riktigt allvar. Man ska inte ta lätt på en utbrändhet.

Thorins Trädgård sa...

Hallå, nu måste du vara uppmärksam och bara koncentrera dig på en enda sak åt gången. Försök inte att överblicka helheten. Planera och jobba så lite som möjligt, sov mycket oavsett om det är mitt på dagen. Tacka nej till alla tillställningar som man "måste" vara med på.

Du behöver inte hålla ut till den 1 september, det är alltid någon annan som kan hjälpa till även om det inte känns så nu.

Två av mina närmaste vänner har genomgått detsamma och är på bättringsvägen nu. Men du måste vila och ta hand om dig själv.

/Marit

mitt gröna hjärta sa...

Jag instämmer helt med föregående talare! Man är aldrig oumbärlig, även om det känns så! Din hälsa är viktigare än allt annat så var rädd om dig!
Jenny

Annika Christensen sa...

Förstår att det känns jobbigt!!
Fast som sagt ta en sak i taget och sov sov sov...
Var ute i trädgården och gör ingenting se bara det fina.
Titta på växterna och se om du känner igen dig i någon?
Detta är ett bra sätt att formatera hjärnan.
Jag vilar alltid genom att gå små rundor i trädgården utan att görra något.
Ha det så gott du kan
annika