onsdag, juni 27, 2007

Snopet i Halmstad

Efter en mycket trevlig midsommarhelg med god mat, trevligt sällskap och en båttur på Vänern var vi på väg hem i söndags. Eftersom jag upptäckte att Ullared låg på väg ner ( om man åker småvägar) så tänkte jag att där finns det säkert något att köpa. Så GPS:en programerades nogsamt med anhalt Gekås, Ullared och så bar det av. På småvägar genom skogen! Här och där stannade vi och kissade. Snart märkte vi att GPS:en tog märkliga vägar och till sist la den bara av. Stendog! Vi lyckade ändå lokalisera Ullared men när vi kom fram var det STÄNGT! Vi som kommer från storstan är ju vana vid att nästan allt har söndagsöppet, men så icke Gekås. Så vi fortsatte färden. När vi närmade oss Halmstad tänket vi: Halmstad är ju en trevlig sommarstad. Varför inte åka in där och äta lite på en mysig restaurang? Vi hade ingen brådska hem. Sagt och gjort. Efter en lite promenad och med mätta magar återvände vi till bilen. Som inte startar! Startmotorn brummar men den tänder inte. Så det blev till att ringa bärgaren, bärga till närmaste verkstad, packa ur all packning och ta taxi till Halmstad central. För att bara få veta att första tåget till Malmö var fullt så vi fick snällt ta nästa efter 1½ timme. Efter nästan 12- timmars resa var vi till slut hemma. Med en småsur men tapper tonåring. Tur i oturen dock att bilen inte stannade i skogen. Och att inget värre hände. Vi är alla levande och hela!

5 kommentarer:

Anonym sa...

ha ha ha en underbar semester med andra ord!
Vi ses på fredag =)

Maria sa...

Hej!
Fin blogg du har, välkommen till min! Jag satte upp dig som favorit...

Anonym sa...

Ja.. så kan det gå ibland.. vi var till Mariestad en söndag em och skulöle fika.. fick vi för os..Inte ett fik öppet någonstans...så kjan dt gå! Tur att ni kom hem välbehållna... men när man väntar så är tiden lång! / Åsa

Elzie sa...

Ja du. Ibland är det som förgjort allting. Tur att det gick tåg på söndan i alla fall *s*.
Kram Elzie

MODERN COUNTRY sa...

Ojda, for noe uhell dere hadde da, bra dere kom dere avgårde til slutt og at alt gikk bra!
Håper helgen blir fin og at dere kan nyte sommerværet, for det er vel pent hos dere og? Her skinenr sola og det er veldig varmt i dag!
Ha det godt! Klem fra Aina ;)