tisdag, april 24, 2007

Den som väntar på nåt gott...

På lördag händer det! Då kommer vår vän hit och lägger mer sten, bygger och gör iordning den här försummade delen av trädgården. Vår vän är en mycket duktig, stark och händig man som lägger sten med starka nävar! Jag litar helt och fullt på honom och här kommer att bli mycket fint. På fredag kommer två pallar sten och mursten med kranbil och sedan en annan lastbil med 4½ ton sättsand. Jättekul! Så jag vet vad vi ska göra i helgen! Återkommer med bilder när allt är färdigt. Bilden här är från i somras, det är därför det grönskar så. Men mest är det ogräs. Nu ska plattor läggas som ansluter till trädäcket, som således blir en meter bredare. Sedan ska en mur stötta upp stenarna och singel läggas i det kvarvarande "diket" Där ska sedan två plommonträd planteras. Ojdå, jag glömde visst berätta att vår vän ska gräva upp en stor överbliven stubbe med en diameter på ca ½ meter. Intressant projekt!! Jag lovar att återkomma med regelbundna rapporter!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej..har varit o tittat på din blogg och det var både rolig o intressant läsning..projektet i helgen var något stort...där har ni o göra. För två år sedan hade vi inne en grävare som drog bort allt både stubbar och gammal gräsmatta med tistlar och annat gott, ett jätteprojekt blev det men oj så roligt och vad fint har det blivit.. så det är både roligt och slitsamt.. Lycka till =)

Poppins sa...

Tycker din bild ser trevlig ut, lite Vintage Garden över det. Men det ska bli intressant att ser fortsättningen.

Anonym sa...

Hei og god dag !
Fine sommerbilder.
Gleder meg til å se det
ferdige resultatet.
Jeg har fått ny blogg og ny adresse.Så velkommen innom hos meg.
Tidligere het bloggen ellaslillehi.
Her må du linke om ;=)

Anonym sa...

Härligt med stora starka duktiga vänner!

Anonym sa...

Hej Minne. Jättefint! Som du minns var ju Maia alldeles tagen av din fina trädgård när vi var hos dig föra våren. Nu är det strået vassare! Hoppas på en liten fika i er lilla oas framöver. Kram Duvan