söndag, september 30, 2007

No title

Bloggandet går på lågvarav. Hittar just nu inte riktigt lusten. Därav så få inlägg senaste tiden. Men lusten kanske kommer åter. Läser under tiden alla andras bloggar- lika flitigt som förut. Har också målat en lite byrå som ska pryda nya arbetsrummet som vi håller på att göra om. Så här såg den ut efter att jag lutat av den för några år sedan. Efter lite vit färg och pyssel blev den så här. Inte så dumt! Nu pryder den sin plats på vårt nya skrivbord. Ska visa bilder på det senare.

onsdag, september 19, 2007

Sjuk- så sjuk

Jag tycker lite synd om mig själv! För jag var så sjuk i helgen. Först jätteförkyld. Sedan en hemsk undersökning med 4 liter laxervätska , smärtstillande och lugnande. Sedan två dagar i sängen med knallhuvudvärk och kräkninger. Och när det äntligen var över så hade jag legat så länge att hela nacken låst sig. Igår var jag hos chiropraktorn - en räddare i nöden. Så idag har jag "lossnat" lite i nacken men går ändå på smärtstillande. Så det är synd om mig! Tycker jag. För att trösta mig tittade jag på dess söta små rosenknoppar som jag fått av grannen. Och så njuter av min nya hörna under trappan som jag ordnade till innan jag blev så sjuk. I skåpet har jag samlat alla min gamla lakan och fina dukar med spets. Så småningom ska skåpet efter moget övervägande målas vitt. Tavlorna på väggen har jag hittat på loppis och ramarna på en annan loppis. I sommar har min snälla man målat och fixat ramarna så de blev riktigt fina. Summa summarum kanske 25 kr per tavla. Det kallar jag fynd! Jag äslkar dessa gamla tavlor och tycker att de är SÅ vackra.

måndag, september 10, 2007

Minisemester

Förra helgen var vi i Södertälje och tittade på nya bonusbarnbarnet. Får jag presentera Sara ABBA Charlotta, född i all hast i en ambulans. Sötaste och lugnaste lilltjejen. Efter ett par dagar i Södertälje åkte vi till Stockholm för att träffa resten av familjen. Lördagen var en underbar sensommardag och vi möttes vid Årstaviken för en promenad. Jag har aldrig gått där förut och det blev en mycket positiv överraskning. Vatten, solglitter och fantastiska koloniträdgårdar som kantade vägen. Och små härliga fik. Vi stannade vid ett Reagge café och satt i solstolar på en brygga vid vattnet och lyssnade till skön musik. Bilder från centrala Stockholm. Vilken oas! Vem kunde tro det! Och målet med promenaden var marknaden Street, som också var en stor trevlig överraskning. Här längs strandkanten och inne i en gammal lagerlokal bjuder olika konstnärer och andra ut spännande varor. Och vid restaurangerna kan man ta sig en öl och lite att äta. Kan varmt rekommenderas. Resten av lördagen ägnades åt god middag hos brodern med nära och kära. Innan hemfärd på söndagen blev det korvgrillning i trädgården. Kort sagt en en mycket lyckad minisemester.